
آذر ۲۴, ۱۳۹۹, 0نظر
رسم ستون بیواستراتیگرافی | نحوه رسم ستون بیواستراتیگرافی و سفارش انجام آن
در این یاداشت در مورد رسم ستون بیواستراتیگرافی توضیحاتی را ارائه می دهیم.
نحوه رسم ستون بیواستراتیگرافی
برای ترسیم ستون بیواستراتیگرافی؛ مشخصات ظاهری فسیل از قبیل: شکل و اندازه و فراوانی که در اصطلاح علمی مورفومتری گویند در این ستون لحاظ میشود و باعث تقسیمبندی کل ستون سنگی به واحدهای اصلی طبقهبندی زیست چینهنگاری تحت عنوان بیوزون میشود که بر اساس یک تاکسون، تلفیقی از تاکسونها، فراوانی نسبی، خصوصیات ریخت شناسی معین، و یا تغییر در هر یک از دیگر خصوصیات مرتبط با محتوا و پراکندگی سنگوارهای موجود در چینهها، این بیوزونها تقسیمبندی میشوند؛ که در ترسیم این نوع ستونهای بیواستراتیگرافی در صورت وجود هر کدام از این اطلاعات و خصوصیات لحاظ میشود.
در چینهشناسی زیستی، چینهها بر اساس محتویات دیرینهشناسی خود طبقه بندی و تعیین سن می گردند. آثار و شواهد فسیلی (جانوری و گیاهی) حاکی از تغییرات مداوم تکاملی موجودات در طی زمانهای مختلف زمین شناسی است. تمامی تغییرات رخ داده در موجودات ناشی از تکامل نبوده؛ بلکه تأثیر شرایط محیطی نیز در تنوع م.جودات اهمیت داشته است.
برای تقسیم بندی چینهها به واحدهای مختلف زیستچینهای، از فسیلهای راهنما استفاده میکنند. ویژگی این نوع فسیلها میتوان به کوتاهی مدت زمان زندگی، گسترش جغرافیایی وسیع، سرعت وسیع تحول و تکامل، فراوانی در رسوبات و امکان تشخیص ساده آنها اشاره کرد.
آخرین دیدگاهها